Max Factor False Lash Effect Waterproof Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Max Factor False Lash Effect Waterproof Mascara
Řasenky Max Factor False Lash Effect Waterproof Mascara - obrázek 1
Řasenky Max Factor False Lash Effect Waterproof Mascara - obrázek 2
Řasenky Max Factor False Lash Effect Waterproof Mascara - obrázek 3
5 4.2 13
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 62% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 200 - 300 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Max Factor

Recenze produktu
Max Factor False Lash Effect Waterproof Mascara

věk
35-44

oči
černé

Další recenze od 17.1.2016 11:08:40

Koupila jsem si tuto řasenku na základě pozitivních recenzí, ale musím říct, že nejsem nijak okouzlená. Měla jsem dobrou zkušenost 2000 calories (také voděodolná) a od této jsem měla stejné či vyšší očekávání. Řasy sice zafixuje po natočení skvěle, ale na objemu moc nedodá, je s ní daleko víc práce než s tou 2000, pomalu schne a je třeba nanést více vrstev. Pravdou je, že se po ní naopak neslepují řasy a nežmolkovatí. Mě ale trochu překvapil ten velký kartáček, se kterým to vůbec není jednoduché, navíc je na něm velký nános barvy. Ještě tomu dám pár zkoušek, třeba se s tím naučím. Že se špatně odličuje jsem si už zvykla u té předchozí, je třeba používat kvalitní dvoufázový odličovač očí.

  • Zafixuje natočené řasy
  • Cena
  • Dostupnost
  • Velký neforemný kartáček
  • Po vytáhnutí z tuby je na ní příloš mnoho barvy


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 13.8.2014 20:22:21

Přiznávám , řasenka jde šíleně blbě dolů, musíte to z řas až trhat. Alee pro mě je to zázrak, když zapomenu na to sundavání :D :) . Mám problém s nenatočenými řasami a hlavě jich mám hrozně maličko. A takhle řasenka dá i lehce objemu a taky prodlouží. Hlavě, když si nakleštíkuju řasy a hned použiji řasenku, tak drží stejný tvar řasy nespadnou nenarovnají se, prostě drží natočení tvar :)

  • prodlouží
  • drží tvar
  • dá lehce objemu
  • špatně se smývá


věk
15-24

oči
černé

Další recenze od 31.7.2014 14:20:17

Své řasy mám dost husté, asi průměrně dlouhé, ale málo natočená takže bez kleštiček jsem v háji :D. Na tuhle řasenku jsem četla skvělé recenze a když byla ve slevě tak jsem se na "bazénové párty" pro ni rozhodla. Leč pokud pokud pořádně neotřu kartáček mám z řas jen pár slepených žmolků, takže velice žádná sláva, je taky dost tekutá, ale co se týče odolnosti drží jak žádná, ani dvousložkovým odličovačem se mi zrovna nedařilo ji dostat dolů :D. Ale tedy, za ty peníze už bych si ji znovu nekoupila. (taky mi nesedí, že má dost obrovský kartáček, ale to je můj problém, nejsem na ně zvyklá)

  • výborná voděodolnost
  • nedočkala jsem se slibovaného efektu
  • až moc tekutá
  • vysoká cena


Další recenze od 22.3.2014 19:19:48

Opravdu mě zklamala. pořídila jsem si jí, protože jsem si chtěla udělat radost a koupit si pěknější řasenku v drogérce, z drogérkového výběru... Ale zklamala mě opravdu na plné čáře. hroozně dlouho trvá, než zaschne, obtiskává se dlouhou dobu k obočí a oči vůbec nezvýrazní. Spíš slepí řasy. Nový kartáček mi taky nevyhovuje, kdekterá Rimmelka má mnohem lepší a řasy mnohem lépe zvýrazní a zahustí i prodlouží...

  • pěkná černá barva
  • Dlouho schne
  • nezvýrazní oči


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 19.7.2013 11:54:51

Tuto řasenku jsem si koupila na základě kladných recenzí, ale přišlo zklamání. Řasenka mi nedokáže udělat hezké řasy, svoje mám husté, tudíž potřebuji jen zvýraznit a trochu protáhnout, výsledný efekt s touto řasenkou se mi ale nelíbí, je nevýrazný a o efektu umělých řas opravdu nelze ani mluvit. Dalším zklamáním je pro mě výdrž, řasenka se mi rozmazává už docela brzo po aplikaci, voděodolnost jsem se tudíž v praxi (v bazénu) ani neodvážila zkoušet. Jedinou výhodu vidím v tom, že řasy neslepuje.

  • neslepuje
  • mně nedokáže udělat hezké řasy
  • výdrž


Další recenze od 10.4.2013 22:14:38

Jelikož používám kleštičky, tak na ni nedám dopustit. Řasy udrží krásně natočené, oddělené a přitom zvýrazněné. Mám rovné, krátké, ale přitom husté a až tvrdé(pevné) řasy, ale tahle řasenka si s nimi zatím poradila nejlépe. Dodávaný efekt je i přes název 'false lash effect' velmi přirozený a přitom výrazný. Okolí pěje chválu :)

  • s kleštičkami výborná
  • nerozmaže se ani po 12 h. noční směně
  • Odličování je docela výzva


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 20.2.2013 15:37:25

Řasenku jsem si koupila proto, že jsem hledala nějakou, se kterou řasy vydrží natočené. A nezklamala. Jak je natočím, tak vydrží do odlíčení. Jen teda mi nepřijde že by dodala nějak velký objem, prostě řasy zvýrazní. Jinak neslepuje, a jediné mínus na ní je to, že se mi špatně odličuje, měla jsem už pár voděodolných řasenek ale tahle jde nejhůř.

  • drží tvar řas
  • neslepuje
  • objem nedodá
  • špatně se odličuje


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 18.2.2013 15:26:40

Nejlepší řasenka na světě!:) Sice není nejlevnější, ale je skvěla:) Je málo řasenek, které udrží mé řasy natočené kleštičkami celý den a ona k nim patří, je 100% voděodolná, černočerná, nepřijde mi, že by natáčela řasy, ale za to je pěkně prodlouží. Řasy neslepuje, ale večer se hůře odlíčí i odličovačem na extrémní make up:(

  • neslepuje
  • prodlouží
  • pigmentace
  • výdrž
  • voděodolná
  • dostupnost
  • drží tvar (při použití kleštiček)
  • cena
  • špatně se odličuje


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 24.1.2013 15:16:36

na jednej strane je táto riasenka úžasná, hlavne preto, ze riasy nezlepuje, krásne ich zvýrazní a ako ich máte natočené, tak ich zafixuje, ale na druhej strane ma neskutočne vztáča, ako si pri maľovaní zašpiním polovicu horného viečka a nemyslím, že je to mojou nešikovnosťou, lebo pri inych riasenkach sa mi to nestáva...taže riasenku používam len vtedy, ked nenanášam tiene, zbytočne by som ich aj tak musela potom zotrieť...

  • predĺženie
  • fixovanie
  • zvýraznenie
  • obtáčanie pri nanášaní


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 10.12.2012 22:52:43

Mám ji jen chvilku, ale zatím jsem strašně spokojena! Ostatně, jako vždy se všema řasenkama MF :-) Sama mám řasy naštěstí vcelku pěkné, proto mi stačí je řasenkou pročesat úplně minimálně.. Zkoušela jsem, a i při více vrstvách vypadá naprosto přirozeně.. Má krásnou černou barvu, neslepuje, natočí.. A vydrží i pořádný brekot ! :-D

  • krásné řasy
  • neslepuje
  • vysoce voděodolná
  • nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 23.7.2012 21:56:24

Neznám lepsí řasenku-z řas udělá opravdu obryně ve spolupráci s kleštičkami.opravdu voděodolná,vydrží celý den.netřeba během dne domalovávat.nenašla bych lepší.kartáček taky super.nedrolí se ,nežmolkuje.všem můžu doporučit,nekupuji jinou.............

  • dobrá voděodolnost
  • vydrží celý den
  • řasy prodlouží a zahustí
  • ze začátku hodně řasenky na kartáčku


věk
25-34

oči
zelené

Opravdu nejlepší řasenka co jsem kdy měla! - Max Factor False Lash Effect! :-) Dělá krásné dlouhé řasy, nedrolí se.. Já používám tuto, modrou voděodolnou už dva roky a jsem maximálně spkojená.. Po jiné se už ani nedívám. :-) S radostí všem doporučuji!!! :-)

  • Nežmolečkuje
  • Krásné dlouhé natočené řasy
  • Opravdu voděodolná
  • Neslepuje řasy
  • Žádné jsem nebjevila


Další recenze od 9.4.2012 10:47:50

Úplně úžasná řasenka. Utratila jsem neskutečný prachy za řasenky, které mají řasy natočit, ale bez výjimky u všech mi po nanesení řasenky řasy, které jsem předtím natočila kleštičkama, zas spadly do původního rovného stavu. U této řasenky zůstanou řasy přesně v té pozici, do které je natočím kleštičkama. Nedrolí se, nelepí, nenechává žmolky, kartáček je skvělý.

  • zafixuje řasy v natočeném stavu
  • nedrolí se
  • neslepuje řasy
  • nemá nedostatek..


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Avon Řasenka Infinitize

4 75% 12 recenzí