Maybelline Lash Sensational Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Maybelline Lash Sensational Mascara
Řasenky Maybelline Lash Sensational Mascara - obrázek 1
Řasenky Maybelline Lash Sensational Mascara - obrázek 2
5 4.2 34
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 68% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 125 - 300 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 34 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline Lash Sensational Mascara

věk
35-44

oči
černé

Další recenze od 21.2.2015 11:54:24

Znáte to, člověk používá pořád ty stejné produkty. Ale tentokrát, když mi došla má stará dobrá řasenka, chtěla jsem vyzkoušet něco nového. Mám ráda silikonové kartáčky, takže tohle se mi zdálo jako docela dobrá volba. Na druhou stranu nejsem fanouškem zatočených kartáčků! Ale po bližším ohledání jsem seznala, že by s tím pracovat šlo. Takže jsem si ji koupila. První dojmy byly super. Večer jsem si ji vyzkoušela a to jen tak bez nalíčení, bez natočení řas, samotnou řasenku. Nádherně prodloužila a natočila řasy a díky hustým štětinkám byly krásně pročesané. Následně jsem ji zkusila nanést na namalované oči a natočené řasy. To už byl boj. Kartáček zachytává spoustu barvy, takže je třeba jej otřít. A třeba notnou dávku trpělivosti. Takže za mě lepší průměr, není špatná, ale příště dám opět přednost své klasice.

  • funguje bez kleští na řasy
  • silikonový kartáček
  • cena
  • dostupnost v drogerii
  • nabírá zbytečně moc barvy
  • chce to praxi


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 9.3.2015 07:52:48

Řasenka Maybelline Lash Sensational Mascara slibuje efekt dlouhých a plných řas. Má řasy natočit a dodat jim délku s oslnivým objemem bez slepování řas. A ono tomu tak skutečně je. Moje řasy nejsou nijak husté a bohužel ani moc dlouhé. Řasenka vykouzlí po dvou vrstvách výrazné řasy. Nijak se nedrolí, neobtiskává, zůstane po celý den, tam kde má.

  • Zvýrazní a prodlouží řasy
  • Neslepuje
  • Nedrolí se
  • Jednoduchá aplikace
  • nic mě nenapadá


věk
25-34

oči
hnědé

Řasenka splňuje co slibuje. Mám řasy poměrně rovné a tato řasenka je krásně zvýrazní a natočí. Mám po jejím použití řasy jako panenka. Neslepuje, nedrolí se. Krásně drží celý den až do odlíčení. Na kartáčku neulpívá zbytečně moc produktu, tak akorát pro použití. Jelikož nosím kontaktní čočky, vždy jsem kupovala voděodolné řasenky, aby prostě ,,držely,, ale tato je i pro tyto účely výborná. Jsem s ní naprosto spokojená a určitě zakoupím znovu.

  • krásně natočí
  • neslepuje
  • nedrolí se
  • nenašla jsem


věk
35-44

oči
zelené

Tuhle řasenku jsem koupila zde v inzerci, za což jem ráda, protože dát za ni 250.- v drogerii, tak by mě to asi dost mrzelo. Obal je v pořádku, kartáček je zahnutý a poměrně malý, řasenka nalíčí ale žádné husté a extra řasy se rozhodně nekonaly. Řasenka je optimálně černá i hustá, ale nezhušťuje, spíš jen prodlouží, což až tak nepotřebuji. Příště už nekoupím. Na moji oblíbenou Colossal volume rozhodně nemá.

  • malý a drobný kartáček = nematlá oko
  • není na objem
  • jen prodlouží


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 16.5.2015 21:16:06

Tak tahle řasenka se stala favoritkou na mém seznamu mých best řasenek! Sice když jsem jí vyzkoušela poprvé, tak jsem byla strašně zklamaná, jak mám řasy krátké a řasenka byla strašně mokrá. Ale to bylo asi tím že jsem spěchala ven. Když jsem jí ale vyzkoušela druhý den poprvé, tak už to bylo lepší. Řasy krásně dlouhé, natočené a docela i objem. Kartáček - jelikož nemám moc ráda plastové kartáčky tak tenhle je super vyhovuje mi. A výdrž je taky perfektní, dokonce vydrží i pár slz. Nemám žádné námitky kromě ceny, ale stačí vychytat akce v drogeriích :)

  • délka
  • natočení
  • objem
  • kartáček
  • výdrž
  • výdrž během slabšího pláče
  • obal
  • ze začátku možná trochu mokrá
  • cena


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 22.5.2015 14:45:24

Za mě je toto průměrná řasenka. Maybelline má rozhodně jiné, lepší řasenky. Ale uznávám, že nejsem fanda umělohmotných štětečků. Řasenka je ze začátku až příliš mokrá a pak už je zase příliš suchá, nemá takovou tu pro mě ideální konzistenci. Řasy hodně slepuje, vůbec řasy nenatáčí, jediné, co umí, je prodloužit řasy.

  • prodlouží řasy
  • nevhodná konzistence
  • slepuje řasy


Další recenze od 25.6.2015 10:08:17

Po velké chvále na blozích jsem se rozhodla ji vyzkoušet, přestože nejsem fanda zahnutých kartáčků. Ani po vyzkoušení této řasenky jsem se jejich fandou nestala. Bohužel mě řasenka vůbec nevyhovuje. Kartáček mi nevyhovuje, řasenka je celkem mokrá a celkem dlouho schne, takže se mi celkem pravidlně stáva, že si ji někde obtisknu. Pracovat se s ní musí hodně opatrně, jinak slepuje řasy. Pokud se mi povede vyvarovat obtisknutí a slepení, tak je výsledný efekt dobrý, ale už jsem měla lepší řasenky. A špatně se odličuje. Mám nevoděodolnou verzi a některé voděodolné drží mnohem hůře.

  • pokud se povede aplikace tak pěkný efekt
  • dlouho schne - riziko obtiskávání
  • je potřeba si vyhrát s apliakcí jinak slepuje řasy
  • špatně se odličuje


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 15.7.2015 23:15:48

Po dlhšej dobe som sa chcela vrátit k Maybelline maskarám, keďže som s nimi mala v minulosti dobré skúsenosti a po pozretí recenzií na youtube som si vybrala práve túto. A veľmi rýchlo sa razadila medzi moje obľúbené produkty. Na riasenky nie som veľmi náročná, mám prirodzene dlhé a tmavé riasy a preferujem prirodzenejší vzhľad. S väčšinou maskár som bola v minulosti spokojná, ale ani s jednou som nedosiahla tak natočené a upravené riasy tak ľahko a bez žmolkov. Najviac sa mi páči ako sa s tým hrebienkom dajú ľahko rozčesať riasy. Výsledný efekt je veľmi prirodzený a zároveň výrazný. Maskara má mokrejšiu konzistenciu a raz za čas je treba hrebienok poriadne vytrieť do servítky, inak na ňom zostane priveľa produktu a začne riasy zlepovať. Keďže je to umelý hrebienok, nie je s tým žiadny problém. Príjemne ma prekvapila aj cena, z maskár od Maybelline bola jedna z najlacnejších. Určite si ju kúpim znova.

  • natočí riasy
  • nedrolí sa
  • nežmolkuje
  • pohodlný hrebeň
  • trochu mokrejšia konzistencia
  • hrebienok sa musí raz za čas otrieť


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 21.7.2015 21:31:15

Vyzkoušela jsem už hodně řasenek (od značek prodávaných v drogeriích až po YSL, H.Rubinstein), ale tahle je opravdu jedna z nejlepších. Už mám třetí. Ze začátku sice víc barví, ale která řasenka to nedělá... Kartáček je akorát tvrdý, dokonale rozčesává vytváří super objem. Opravdu vydrží, jak slibuje, celý den a nedrolí se. Nejlevněji jsem ji sehnala v dm (za 169,- tuším), ale i kdyby stála dvakrát tolik tak si ji budu kupovat. Maluji se každý den a vydrží mi cca 2-3 měsíce. Mám zkoušenost i voděodolnou variantou a můžu jenom doporučit. Jediné mínus je za obal, ze kterého se po čase začne slupovat vrchní vrstva a lepí se na ruce. Naštěstí mi to vždy začal dělat až když docházela řasenka.

  • krásně rozčesává
  • výborný poměr cena/kvalita
  • Loupe se obal


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 22.7.2015 11:35:43

Koupila sem na základě kladných recenzí, jsem na řasenky poměrně dosta náročná, tahle splnuje vše co jsem tak nějak chtěla. Řasy opravdu hezky vytvaruje i bez použití kleštiček. Hezky je oddělí, podstatné pro mě ale je, že se mi pod očima neobjevují oloupané kousíčky, to uplně nesnášim ! Na řasách pěkně drží celý den ,obal je hezký :)

  • neloupe se
  • hezky tvaruje řasy i bez kleští
  • drží pěkně celý den
  • hezký obal
  • konzistence
  • trochu levnější by mohla být :)


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 25.7.2015 10:07:36

Myslím si, že se všeobecně řasenky od Maybelline řadí k těm nejlepším. Řasenek jsem vyzkoušela opravdu mraky a když jsem narazila právě na Sensational, hned se mi zamlouvala svým tvarem kartáčku a konzistencí barvy. Musím říct, že je to zatím ta nejlepší řasenka, kterou jsem kdy měla. Řasy krásně pročeše, prodlouží, zahustí, neslepuje, má krásně černo-černou barvu a hlavně neopadává a vůbec se neobtiskává a nemaže, v čemž předčila i mojí oblíbenou Rocketku. Sensational přežila tři hodiny na bruslích v úmorných vedrech a ani se nehnula. Za mě palec nahoru! :)

  • nerozmazává se
  • neopadává
  • perfektní tvar kartáčku
  • tak akorát mokrá konzistence
  • zahušťuje, prodlužuje
  • nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 6.9.2015 20:51:55

Mám průměrně husté i dlouhé řasy a nemám přehnané požadavky, bohužel řasenka je pro mě naprostý propadák. Kartáček nabírá obrovské množství řasenky, řasy slepuje (což se ale dá vychytat). Nejvíc mi vadí, že se hrozně drolí a už během dopoledne mám pandí oči. Navíc se špatně odličuje - dvoufázový odličovač + micel.voda a stejně mám ráno feťácký look. Letí do koše.

  • ohnutý kartáček
  • příšerně se drolí
  • nejde odlíčit
  • slepuje řasy


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 11.9.2015 20:36:24

Nepotrpím si na řasenky od Maybelline, ale tohle je pro mně velice milé překvapení! Zakoupila jsem tuto řasenku společně s pudrem za 169,- což je super cena a nebála bych se do ní investovat i těch 249,- :) Řasenka má plastový kartáček s docela podivným tvarem, ale ten tvar je nakonec super, jednou stranou se dá dobře řasy pročesat a nabarvit a druhou stranou natočit. Ve výsledku jsou řasy opravdu super a vydrží celý den, včetně sprchování. Musím jí vždy večer odlíčit micelárkou a trochu déle to trvá, ale to mi nevadí, vyplatí se to. Takže doporučuji všem. :)

  • Skvěle prodlouží a natočí řasy
  • Plastový kartáček
  • Drží na řasách jak přibitá až do odlíčení
  • Ze začátku je na kartáčku hodně barvy a trochu slepuje


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 22.10.2015 09:17:40

Momentálně se jedná o moji nejoblíbenější řasenku. Koupila jsem si ji v akci, tudíž moje nadšení je o to větší. Líbí se mi zakřivení kartáčku, které krásně natočí a prodlouží řasy. je pravda, že objemu moc nepřidá, ale to mi zas až tak nevadí. nabírá sice ze začátku o trochu více barvy, ale po pár aplikacích, kdy v tom získáte praxi, už to jde lépe. Řasy vydrží v perfektní kondici od rána do večera. Řasenka nikde neodpadává a ani nežmolkuje. Odlíčení je taky bezproblémové. Podle mě se jedná o jednu z nejlepších řasenek, kterou můžete koupit v běžných drogérkách.

  • zakřivení kartáčku
  • natočené a delší řasy
  • nežmolkuje
  • jednoduše se odličuje
  • není na objem


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 8.11.2015 12:27:50

Měla jsem v životě už opravdu hodně řasenek, od drogerkových až po high-end produkty z parfumerie, ale nikdy mi žádná nevyhovovala jako právě Lash Sensational od Mabelline. Je to hodně individuální, ale na moje řasy opravdu funguje - natočí, zvýrazní, "otevře" oči. Poměr cena/výkon je skvělý. Není dokonalá, ale zatím to nejlepší, co jsem našla. Nevýhodou je, že často trpím po dlouhém dni na unavené a slzavé oči a tato řasenka se mi občas trošku rozmaže pod očima, ale to dělá téměř každá.

  • poměr cena/výkon
  • kartáček
  • výsledný efekt
  • trošku se rozmazává


Další recenze od 4.1.2016 18:41:53

Nechcela som veľmi kupovať túto riasenku, lebo nesiaham často po vyšších cenových kategoriach. No recenzie na ňu som čítala veľmi kladné,a akurát mali na ňu akciu-no nekup to :D a ani neľutujem!!!! Najlepšia! Robí mi úžasné riasy, predlži a krásne rozčeše! A hlavne nezlepuje :) Síce objem nie je 100%,ale kašlať na to, normálne sa mi zdá,že som s ňou aj opeknela :DD Nabudúce našetrím a kúpim zas :)

  • nezlepuje
  • predĺži
  • rozčeše
  • zvodný pohľad :D
  • cena


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 2.2.2016 08:08:04

rasenku sem si koupila na zaklade recenze u me oblibene blogerky a nelituji.mam rasy pomerne kratke a rovne a diky teto rasence je mam jak mrkacka. co me prekvapilo ze neslepuje a nezmolkuje ani kdyz dam treti vrstvu.kartacek je tak akorat velky, nemam rada jumbo kartacky a tez mam rada zahnuty tvar kartacku. urcite si koupim znovu.

  • neslepuje prodlouzi nedela zmolky
  • zatim zadne


Další recenze od 4.2.2016 10:52:42

Rozhodla jsem se zkusit tuto řasenku i přesto, že mám raději velké chlupaté kartáčky a nesnáším tyto silikonové štětinky. A světe div se, tahle řasenka se stala mojí nejoblíbenější. Už mám několikáté balení. Chce to najít ze začátku správný grif, ale řasy po ní mám krásně natočené a dlouhé, jako mrkací panenka :) Drží krásně, neopadává, přežije i pocení ve fitku. Její voděodolná verze dělá řasy zrovna tak úžasné a drží jako přibitá. Dokonce i s olejovým odličovačem chvilku trvá, než pustí :) Na rozdíl od jiných, které mi řasy jen omatlaly, slepily a vypadaly příšerně. Já doporučuji obě verze, tahle řasenka se fakt moc povedla!

  • natočí a prodlouží řasy
  • drží, neopadává, nerozmazává se
  • v DM 1 + 1 zdarma :)
  • dostupnost
  • žádný


Další recenze od 23.2.2016 18:31:12

Řasenka je ze začátku hodně mokrá, takže lehce slepuje. Udělá mi krásné dlouhé a zahuštěné řasy. Stačí 2 vrstvy. Po delším užívání se s ní pracuje lépe, tolik neslepuje. Můžu ji přirovnat k řasence od Miss Sporty 3D Volumatic Mascara (žlutá řasenka z řady Studio Lash), která dělá srovnatelnou službu jen s tím rozdílem, že Miss Sporty stojí o dvě třetiny méně. Každopádně je to skvělá řasenka i přes vyšší cenu. Zahnutý kartáček a krémová konzistence si jde vždy ruku v ruce s mými řasami.

  • kartáček
  • konzistence


věk
25-34

oči
šedé

Tahle řasenka mi vůbec nevyhovuje až si připadám jako mimoň, protože je všude chvalena a doporučována. Moje řasy prostě slepuje, mám je celkem řídké a tahle řasenka tomu nasadí korunu.Je pravda, že dost prodlouží a tak možná pro kratší, ale husté řasy to může být pecka, mě ale udělá pár dlouhých pavoučích nožičeka tenhle efekt mě moc nebere.Navíc mi teda opravdu nejde odlíčit abych drhla oči večer půl hodiny to mě opravdu nebaví.Upřímně mi trochu přijde,že maybelline řasenky se kus od kus liší, třeba jedna mi vyhovala a pak jsem si jí koupila podruhé a stejný problém s odlíčením a to jsem měla samozřejmě stejný odličovač.

  • Prodlužuje
  • cena
  • dostupnost
  • nejde odlíčit
  • slepuje
  • nelíbí se mi výsledný efekt


věk
15-24

oči
modré

Tuto řasenku kupuji už asi rok pořád dokola. Tehdy mi došla má oblíbená stará řasenka a v obchodě ji zrovna neměli, tak mi paní poradila tuhle. Se zatočenými kartáčky jsem doposud neměla zkušenost (vždycky jsem měla rovné), ale shledala jsem, že s ním jde krásně pracovat. Řasy natočí, rozčeše, takže nejsou slepené a ve výsledku žádné pavoučí nožičky. Navíc řasy i prodlouží. Vydrží mi celý den. jediné, co bych vytkla, tak že na začátku se musí kartáček otírat poněvadž nabírá moc barvy a taky se mi za chvíli sloupe obal. Ale je to moje stálice a ve slevě se dá pořídit i za 150 Kč.

  • Nedrolí
  • Neslepuje
  • Prodlouží
  • Natočí
  • Výdrž
  • Snadná aplikace (zatočený kartáček)
  • Ze začátku na kartáčku hodně barvy
  • Loupe se obal


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 24.3.2016 13:02:13

Nejlepší řasenka, co jsem doposud vyzkoušela. Mám už 3. balení a určitě si ji koupim ještě několikrát. Mám řasy tak středně husté a mírně natočené nahoru a řasenka mi je nadzvedne a hodně prodlouží. Na takové řasy, co mám já bych řekla, že je jak dělaná. Ale pozor, asi není moc vhodná na dlouhé řasy, co jsou zahnuté dolů. Doporučila jsem ji třem kamarádkám, z toho 2 byly poměrně zklamané, protože právě takové řasy mají a s těma nic moc neudelá. Jinak řasenka dává tak akorát barvy, celý den drží řasy ve tvaru jako když jste řasenku ráno nanesly, což oceňuji. A odlíčit mi jde taky dobře. Řasy moc nezahustí, ale hlavně prodlouží, což mně osobně nevadí. Jediné mínus je, že se řasenka hrozne "hromadí" na okrajích obalu. Kupuji ji v drogerii Rossmann a skoro vždy je ve slevě na 159 Kč, což mi na to, co řasenka dokáže přijde opravdu super.

  • Prodlužuje a dělá nádherné řasy
  • Nerozmazává se a vydrží celý den
  • Cena
  • Řasenka se hromadí na okrajích obalu


věk
15-24

oči
hnědé

Túto riasenku som si kúpila na základe dobrých recenzií snaď všade. Ale čakala som od nej teda viac. Riasy trochu zahustí aj dodá celkom objem ale moc nepredĺži riasy-a to je tá hlavná vec ktorú chcem dosiahnuť. Čakala som že budem mať výraznejšie riasy. Ale inač má fajn "kartáček" a celkom dobre sa s ňou pracuje. Ale znova by som si ju nekúpila pretože chcem vyskúšať iné, lepšie riasenky.

  • celkom zahustí
  • dodá trochu objemu
  • dobrý kartáček
  • až tak nepredĺži
  • neurobí výrazné riasy
  • cena


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 14.6.2016 00:36:58

Když byla řasenka nová,příšerně slepovala řasy.Po nějakém čase,když řasenka lehce proschla,je perfektní.Krásně oddělí,rozčeše,zahustí,prodlouží a natočí řasy.Opravdu velké překvapení,protože jsem jí chtěla vyhodit.Řasenka vydrží na svém místě celý den a vůbec se nerozmazává.Večer jde trochu hůře odlíčit,ale jinak je skvělá a určitě doporučuji.

  • odděluje řasy
  • rozčesává
  • prodlužuje řasy
  • natáčí
  • nerozmazává se
  • jako nová slepuje řasy


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 12.7.2016 17:38:50

Na tuto řasenku jsem slyšela jen a jen chválu, takže jsem si ji ve slevě pořídila. V drogériích mi přijde teda za 250 Kč drahá. Balení má krásné, štěteček vypadá taky dobře, ale bohužel mým řasám nějak nesvědčí. Vůbec nevypadají pěkně a mám lépe nalíčené řasy i s levnýma řasenkama např. od Essence. Je mi to líto, ale vícekrát už opravdu ne.

  • balení
  • cena
  • neudělá objem ani dojem
  • neprotáhne řasy


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 12.7.2016 18:19:49

Túto špirálu mi odporučili v drogérii, vraj je to jedna z najlepšie predávaných a najlepšie hodnotených špirál. V podstate môžem súhlasiť, že špirála je kvalitná, nezlepuje riasy, nedrobí sa, neotláča atď., no od krásne ohnutého tvaru kefky by som očakávala oveľa lepšie natočenie rias. Keďže kefka je trošku kratšia, musím ju nanášať postupne po častiach, aby som prekryla celé riasy. Veľmi som sa pri kúpe tešila z jej tvaru, nakoľko bol najpodobnejší tvaru mojej obľúbenej špirály, ktorú už prestali vyrábať, no nakoniec som zistila, že keďže jej zahnutie je až moc veľké, využijem len vnútornú časť s kratšími štetinkami, ktorá by mala zahusťovať, lebo keď chcem pracovať s tými dlhšími štetinkami, trvalo by to dlhšie a nepokryla by som rovnomerne celé oko. Táto špirála sa veľmi ťažko odličuje, fakt drží ako prikovaná, čo je z jednej strany nevýhoda, lebo kým ju odlíčim, bolia ma z toho oči a nakoniec tam aj tak vždy kúsoček farby ostane. Taktiež sa mi nepáči ako špirála velmi rýchlo vysychá, už po pár použitiach mám pocit, že už z nej viac farby nedostanem.

  • Tvar kefky
  • Nezlepuje riasy
  • Nedrobí sa
  • Neotláča
  • Veľmi rýchlo vysychá
  • Krátka kefka
  • Veľmi ťažko sa odličuje
  • Nenápadná na mihalniciach, akokeby ani neboli namalované
  • Nevytáča až tak riasy akoby sa od kefky čakalo
  • Cena


Další recenze od 16.8.2016 18:04:30

Řasenku kupuji pravidelně. Je naprosto skvělá. Nejdříve řasenku nanesu kratším kartáčkem, abych se dostala až k víčku a neobtiskla řasenku na kůži a poté delší stranou protáhnu řasy do délky. Řasy neslepuje, krásně je odděluje od sebe a bezva nadzvedne. Po zaschnutí se řasenka nedrolí, nerozmazává a vydrží mi celý den.

  • Stálost
  • Žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 30.8.2016 07:49:53

Řasenka je ze začátku celkem mokrá, proto při prvních použítích trochu slepuje řasy. Poté je ale opravdu výborná. Uděláte s ní výrazné řasy, které vydrží až do večera ve stejném stavu. Řasy jsou o poznání delší. Kartáček je prohnutý, na jedné straně má kratší a na druhé delší štětinky, díky čemuž nalíčíte opravdu každou řasu. Je trošku větší, proto chce líčení s touto řasenkou trochu cviku. Vydrží na očích celý den, neopadává a neobtiskává se. Když řasenka dochází, začne žmolkovatět a opadávat, ale to dělá většina řasenek. Pro mne výborná řasenka, určitě si ji někdy koupím znovu.

  • cena
  • výdrž - neopadává a neobtiskává se pod očima
  • prodlouží a natočí řasy
  • prohnutý kartáček
  • ze začátku hodně mokrá - trochu slepuje


Další recenze od 19.9.2016 08:47:46

Po přečtení recenzí jsem i já vyzkoušela tuto řasenku, jelikož byla zrovna v akci v Rossmanu za cca 150Kč a byla to pro mě teda spíš zklamání. Sice řasy opravdu natočí, lehce prodlouží a je černo-černé barvy ALE strašně rychle vysychá, žmolkatí, rozhodně nezhušťuje a s výdrží alespoň do práce /školy se můžete rozloučit. Nad koupi další už rozhodně neuvažuji.

  • natočí
  • lehce prodlouží
  • sytá černá barva
  • gumový kartáček
  • rychle vysychá
  • žmolkatí
  • nezhušťuje
  • výdrž


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 30.1.2017 11:43:55

Bohužel se přidávám k nespokojeným zákaznicím, i když na tuto řasenku slyším samou chválu. Příšerně mi slepuje řasy, mám je hodně jemné a nejde odlíčit. Zkoušela jsem asi 5 různých odličovačů, jak na normální, tak voděodolný make-up a prostě nejde dolů. Oči drhnu jak šmirglem a ráno je mám opuchlé a rudé, šílený. Možná jen špatný kus, možná už prošla životnosti, ale po těchto zkušenostech už jí šanci nedám a letí do koše...

  • dostupná v běžných drogeriích
  • cena
  • nelze odlíčit
  • slepuje řasy


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 11.5.2017 15:41:26

Řasenku jsem si koupila na základě pochvalných recenzí a nelituju. Prohnutý silikonový kartáček s variabilními štětinkami mi vyhovuje - bez problémů s ním nalíčím jak vrchní tak i spodní řasy, aniž by mi zůstaly obtisky na víčku (pokud se ovšem nemaluju na poslední chvíli:). Řasy hezky rozčeše, zvýrazní, dodá jim přirozený objem (zdůrazňuji přirozený, žádný extrémní objem nečekejte) a hlavně krásně prodlouží. Řasenka vydrží v pohodě celý den, nevytváří žmolky, nerozmazává se (ani když vám ukápne nějaká ta slzička:) a neopadává. Stejně jako její aplikace, tak i odlíčení zabere trochu více času (chce to najít ten správný grif), ale dvoufázový odličovač si s ní poradí. Když vychytáte akce v drogeriích, dá se koupit za příjemných 160,-Kč.

  • Prodlouží a natočí řasy
  • Neslepuje a nedělá žmolky
  • Vydrží celý den, nedrolí se
  • Nic mě nenapadá


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 12.5.2017 08:33:45

Mám ráda dlouhé a husté řasy, dost si na ně potrpím. Proto často vyhledávám nové informace o nových řasenkách a neustále zkouším co mi bude vyhovovat. Když jsem slyšela samou chválu na tuto řasenku, nedalo mi to a musela jsem ji za každou cenu vyzkoušet. A výsledek? Nádherný, dlouhý a hustý řasy. A dokonce i natočené! Řasenka se nedrolí ani neopadává a splňuje všechno co od řasenky chci. Rozhodně ji koupím znovu.

  • Natočení
  • Objem
  • Délka
  • Nedrolí se
  • Trochu vyšší cena


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 29.11.2017 13:46:40

Jedna z mých TOP nejoblíbenějších řasenek, kupuji jí opakovaně, jen škoda, že obsah nevydrží moc dlouho. Má skvělý zahnutý kartáček, který snadno nadzvedne, natočí, zahustí a prodlouží řasy. Drží celý den. Nerozmazává se. Neslepuje řasy. Je cenově dostupná a k sehnání v mnoha obchodech. Barva tak akorát černá.

  • nadzvedne
  • natočí
  • prodlouží
  • zahustí
  • drží celý den
  • nerozmazává se
  • cena
  • dostupnost v obchodech
  • rychle se vypotřebuje


věk
25-34

oči
zelené

Tuto řasenku jsem poprvé dostala jako dárek a byla jsem z ní opravdu nadšená. Má skvělý zahnutý gumový kartáček, kterým se maskara opravdu výborně nanáší. Miluju gumové kartáčky :-) Řasy jsou krásně oddělené, natočené a prodloužené. Řasenka se neobtiskává, nerozmazává ani nedrolí a dlouho vydrží. Od Maybelline jsem vyzkoušela už několik řasenek, musím říct, že jsou skoro všechny opravdu dobré, ale Lash Sensational je moje favoritka, ke které se vždycky ráda vracím.

  • výborný gumový kartáček
  • nerozmazává se
  • dlouho drží
  • natočí a oddělí řasy
  • žádné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Avon Řasenka Infinitize

4 75% 12 recenzí