Max Factor False Lash Effect Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Max Factor False Lash Effect Mascara
Řasenky Max Factor False Lash Effect Mascara - obrázek 1
Řasenky Max Factor False Lash Effect Mascara - obrázek 2
Řasenky Max Factor False Lash Effect Mascara - obrázek 3
5 4.3 29
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 69% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 15 - 466 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 29 recenzí
  • Výrobce Max Factor

Recenze produktu
Max Factor False Lash Effect Mascara

věk
35-44

oči
zelené

Koupila jsem ji na doporučení kamarádky, že dělá krásný objem ale musím říct, že já jsem její nadšení nesdílela. Mě moc pěkný objem neudělala. štětinky má krátké , hodně husté, když si nedáte pozor, řasy si slepíte. Nepřišla mi ani moc mokrá, měla jsem dojem, že poměrně rychle začala vysychat, víckrát už si ji rozhodně nekoupím.

  • hustý kartáček
  • poměrně drahá v poměru s výkonem


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 3.3.2016 20:58:00

Tak to jsem asi divná, ale pro mně je to jedna z nejhorších řasenek vůbec. Zlákala mne hezkým designem a plastovým kartáčkem, ale efekt na mých řasách je s ní tragický. Vůbec mi řasy neprodlouží, nepročeše, jen tak lehce zaobalí řasy barvou a při více vrstvách je slepí. Buď mám nějaký starý kus a nebo je to fakt propadák. Ale znovu už ji nekoupím.

  • Hezký design
  • Nedokážu s ní vytvořit hezké řasy


Další recenze od 20.11.2014 19:21:34

Řasenky používám málo a po dlouhém hledání jsem zvolila MF False Lash Effect, která měla být ještě lepší než stálice MF 2000 Calories. Začala se mi takřka okamžitě drolit pod oko, i když je pravda, že jsem ji předtím rozčesala kovovým kartáčkem, abych docílila přirozenějšího vzhledu. Na letišti jsme si s kolegyní koupily obě nové řasenky Estee Lauder - Double Wear Zero Smudge Lengthening a Lancome Hypnose. Testla jsem každou na jedno oko. Vzhled byl takřka identický, řasy pěkně oddělené a po pár hodinách bylo vidět, že Lancome Hypnose se trochu drolí pod oko. E.Lauder držela perfektně. Takže hlas pro E.Lauder. Nesrovnatelná s MF.

  • příliš řasy neslepuje
  • drolila se pod oko


Další recenze od 29.5.2014 21:10:09

Toto je moje nejoblíbenější řasenka. Nejdříve jsem používala Maybelline Colossal Volum' Express, ale měla velmi nepříjemnou vůni...strašně mi smrděla takovou chemií. Přešla jsem na Max factor false lash effect a výborné. Vydrží všechno ... déšť, sníh, slzy. Neslepuje, nedrolí se, má super plastový kartáček. Teď mám Dermacol Imperial Maxi Volume & Length a nedá se to srovnat. Zvykla sem si na ni ale vrátím se k Max factor :)

  • neslepuje
  • vydrží všechny druhy počasí
  • dostupná v drogeriích
  • vyšší cena


Další recenze od 21.5.2014 18:12:20

Tiež som túto špiralu kupila na základe recenzii...Našťastie cez net a za dobrú cenu. ale aj tak nesplnila, čo som čakala. Je pravda, že riasy mi celkom dobre rozdelila, aj trocha predlžila. Sotva badateľne vyzdvihla . Čo sa týka výdrže, celkom dobrá, 10hodín vydržala bez drolenia. No myslím, že má tie isté vlastnosti ako napr GS Lash emotion.(pre mňa GS bola lepšia než táto). Vyskúšala som, ušla, ale určite ju nekúpim znova.

  • nezlepuje
  • nedrolí sa
  • dobrá výdrž
  • nedvihla riasy
  • žiadny efekt umelých rias
  • cena
  • veľmi nezhusťuje


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 8.5.2014 09:39:39

Když jsem řasenku poprvé otevřela, zděsila jsem se..Nejsem zvyklá na velké kartáčky a neumím s nimi pracovat. Po několika malováních jsem si na kartáček zvykla a musím říct, že takhle úžasně rozčesané a neslepené řasy jsem nikdy neměla! Nicméně žádného super objemu ani délky jsem se nedočkala. Po vyschnutí řasenky tedy používám jen štětec na rozčesávání, v tom je opravdu bezkonkurenční. Nicméně znovu už nekoupím, lepší službu mi dělá Miss Sporty za 70 Kč.

  • rozčesané řasy
  • neslepuje
  • žádný objem ani prodloužení řas se nekonalo
  • cena


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 20.2.2014 09:47:49

Táto špirála jedna z najlepších aké som kedy mala. Má super veľkú umelú kefku a krásnu pigmentáciu. Vôbec nezlepuje mihalnice. Mala som oči ako bábika, vypadali prirodene. Špirála niečo predĺži, samozrejme ,že mihalnice nebudú dlhé ako umelé, ale to má od prírody dlhé mihalnice, tak pre neho je to úžasná špirála. Len tá cena v drogériach je dosť vysoká, ja som si ju kúpila aj s céruzkou za 17€. Podobný efekt mi na riasach robila aj Maybelline Volum' Express The Falsies Mascara ,ktorá je za polovičnú cenu.

  • pigmentácia
  • nezlepuje
  • veľká kefka
  • dostupnosť
  • predlžuje
  • cena


Další recenze od 19.2.2014 23:45:56

Tahle řasenka je opravdu skvělá. Krásně oddělí řasy a nenanáší zbytečně moc barvy. Řasy také prodlouží, ale samozřejmě mi z mých krátkých řas nemůže vyčarovat panenkovské řasy. Přijde mi, že má bezpečné zavírání, řasenka se musí déle šroubovat. Kartáček sice může na první pohled vyděsit, ale pracovat se s ním dá dobře :).

  • prodlouží
  • oddělí
  • obal a zavírání
  • velký objem (13,1 ml)
  • v e-shopu za přijatelnou cenu
  • pro někoho kartáček
  • cena v drogerii


věk
25-34

oči
hnědé

Koupila sem ve slevě s připojenou mf tužkou, takže to je dobrý:p. Jinak řasenka je fajn, jedna z malá dobrých v drogerce. Moc hezky prodlužuje a zahušťuje (i spodní řasy), ale trošku žmolkuje. Kartáček má tlustší a jakoby umělý, gumový s malými štětinkami. Po nějaké době používání se mi zdá, že barva rychle zmizla/vyschla z tuby:/ a není na kartáčku dostatek barvy. Ještě o chlup lepší je podle mě ta 2000calories (nevim jestli se ještě prodává)

  • má tlustý kartáček ale dobře s ní namaluji i krajní řasy
  • hezky prodlouží
  • trošku žmolkuje
  • de ztuha odšroubovat kvůli tlustému vršku
  • spíš jemnější...hustší řasy po více nanesení


Další recenze od 25.9.2013 12:54:31

Tuto řasenku jsem chtěla vyzkoušet už hodně dlouho, ale po první aplikaci mi upřímně tato řasenka příjde asi nejhorší, jakou jsem si kdy koupila. Nalákaly mě pozitivní recenze, ale jsem zklamaná a byly to pro mě akorát vyhozené peníze. Příště už si jí nekoupím. Jedinou výhodou této řasenky je, že neslepuje řasy. Když už Max Factor, tak mi přijde daleko lepší řasenka 2000 Calories.

  • neslepuje řasy
  • málo barví
  • nedostatečně prodlužuje
  • příliš nezahušťuje


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 13.8.2013 20:50:33

Riasenku od Max Factor som ešte nemala čiže tato je moja prva :) Obal pekný čierný a tuba tučnučka :) Kefka sa mi pači a aj mi vyhovuje,troška dlhsie mi trvalo kým som sa s nou naucila pracovať ale je v pohode :) predlži ,spraví super objem :) Cena je trosku vyššia ,ja osobne som riasenku dostala ,nekupila by som si taku drahu lebo musim priznať že za tu cenu sa jej vyrovnaju aj lacnejsie :) Občas hrudkuje ale len občas :) Na otazku ci si kupim znovu dam nie koli cene :)

  • Kefka
  • Spravi objem
  • predlžuje
  • pekný obal
  • cena


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 31.5.2013 17:57:45

Absolutně nejlepší řasenka, jakou jsem kdy vyzkoušela a že jsem jich zkusila opravdu hodně, je určitě i lepší než 2000 calories ( i když tu budu asi používat na spodní řasy kvuli hubenějšímu kartáčku). Řasy mám perfektně natočené, neslepené, prodloužené a husté. Pořád na ty řasy musím koukat do zrcadla :))) A navíc jsem jí koupila na aukru za božských 180kč i s poštovným, v drogerce jsem jí viděla za 450,- Kč :-o Zkrátka už jinou ani zkoušet nebudu, tohle je TA řasenka kterou jsem vždycky hledala :)

  • perfektně prodlouží i zhustí
  • neslepuje
  • nedrolí se
  • tlustým kartáčkem se mi hůře malují spodní řasy


věk
25-34

oči
hnědé

Perfektní řasenka pro efekt ala mrkací panenka. Nemohu se rozhodnout, zda je lepší 2000 calories nebo tato řasenka, každopádně perfektní jsou obě dvě. MF False Lash Effect má velmi dobrou výdrž, nerozmazává se ani po dlouhém dni, řasy krásně nabarví, prodlouží a zahustí. S větším kartáčkem se hůře malují spodn řasy, ale s trochou cviku i to nakonec jde. Tato řasenka patří mezi mé stálice, ráda se k ní vždy vracím, navíc lze sehnat za výbornou cenu kolem 250 Kč.

  • velmi dobrá výdrž po celý den
  • nerozmazává se
  • prodlužuje a zahušťuje řasy
  • efekt ala mrkací panenka
  • žádný


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 27.2.2013 18:01:34

Super řasenka, vydrží celý den a nerozmazává se. Obvykle mám problém s tím, že se mi řasenka obtiskne, ať už nahoru nebo dolu, s touhle takový problém nemám. Pěkně zvýrazní řasy, nevytváří cucky. Neslepuje mi řasy ani při nanášení druhé vrstvy. Mám ji poprvé, příště do ní půjdu zase.

  • drží
  • neslepuje řasy
  • "neobtiskává" se
  • nevím


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 30.12.2012 10:57:45

Nejlepší řasenka, kterou jsem za poslední roky vyzkoušela. Určitě se k ní budu opakovaně vracet. Kartáček je sice dost velký, takže si občas zamažu i víčko (není problém setřít vatovou tyčinkou), ale řasy krásně prodlouží, pročeše a především natočí. Vydrží dlouho a na rozdíl od mnoha jiných mě z ní nikdy nepálí oči.

  • natočí, pročeše a zahustí řasy
  • nedráždí oči
  • vydrží dlouho
  • neslepuje řasy
  • ani po celém dni se nerozmaže, neobtiskne
  • trochu vyšší cena


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 10.11.2012 15:53:13

Opravdu dobrá řasenka, která řasy neslepuje, svým skvělým kartáčkem je krásně pročeše, takže jsou hezky oddělené. Prodlužuje a zahusťuje tak normálně, nicméně ani po celém dnu se nedrolí, i když po pár hodinách už mi objem a natočení řas nepřipadají jako na začátku.

  • super kartáček
  • neslepuje
  • nedrolí se
  • natočí/udělá objem
  • natočení a objem nevydrží moc dlouho


věk
25-34

oči
hnědé

Pět hvězdiček tady prostě dát musím. Téhle řasence se totiž nedá v zásadě nic vytknout. Řasy prodlouží, natočí a ještě vydrží velice dlouho. Považuji ji za totožnou k Max factor false lashe effect fusion. Dají se s ní vytvořit opravdu pěkné řasy. Škoda jen té ceny.

  • krásné řasy
  • cena


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 20.6.2012 10:51:17

Po otevření jsem se zděsila, kartáček je tlustá plastová tyčinka s ani ne milimetrovými výstupky. Postupem času jsem to vychytala, celé řasy mi s tím nabarvit nejdou a tak použiji jen na kořínky a konečky po zaschnutí dokreslím 2000calorie nebo jinou řasenkou s normálním kartáčkem. Znova si jí nepořídím, ale jelikož mám 2 balení, vypoužívám ji takto.

  • nerozmazává se
  • nelze s ní docílit hezkých řas


Další recenze od 14.6.2012 10:53:07

Moje nejoblíbenější řasenka, kupuji už několik let a jsem opravdu spokojená. Nerozmazává se, řasy krásně oddělí a prodlouží. Ani po více vrstvách mi netvoří hrudky. Kartáček super. Jsem opravdu spokojená, určitě u ní ještě dlouho zůstanu. Kupuji na aukru nebo mimibazaru - cena je skoro o polovinu nižší než v drogérii.

  • nerozmazává se
  • oddělení řas
  • prodloužení řas
  • nedrolí se
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Čakala som od tejto maskary oveľa viac ale sklamala ma,,Bola to prvá maskara čo som mala od max factoru. Dodá krásne objem aj dĺžku ale po krátkom čase sa mi začali robiť maličké hrudky a mihalnice mi začali padať dáko nadol..Za mna neodporúčam. a vysoká je aj cena.

  • objem
  • cena
  • hrudkovanie


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 19.4.2012 14:10:16

Řasenka má silnější kartáček (někomu nemusí vyhovovat na líčení vnitřního, vnějšího koutku nebo spodních řas), který řasy pročeše a oddělí. Barva řasenky je výrazně černá a po nanesení jsou řasy výrazně hustější a celkově výraznější. Okouzlil mě i obal řasenky, který se dá sehnat v různých barvách.

  • zahustí
  • oddělí řasy
  • nežmolkuje
  • krásný obal
  • cena
  • někomu nemusí vyhovovat silnější kartáček (mě nevadí)


věk
25-34

oči
zelené

Moje naprosto top řasenka, lepší jsem nikdy nezkusila! Perfektní kartáček, nádherně prodlouží a zahustí! Cena je v akcích po drogeriích více než příznivá, vydrží mi tak dva měsíce pri pravidelném používání, zrovna o víkendu jsem si koupila novou:) Je důležité se s ní naučit zacházet, pomalu pročesávat a délka a objem se tvoří postupně. Když jsem si koupila jinou, vždy jsem se vrátila k False Lash!

  • splní, co slibuje
  • skvělá cena v akcích
  • skvělý kartáček
  • o žádném nevím


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 19.4.2012 08:56:56

Pro mě naprosto dokonalá řasenka! Ač jsem zde četla dost rozpačité názory (v diskuzi), sebrala jsem odvahu ji zkusit. I když jsem zkoušela nepřeberné množství řasenek, tahle je prostě JEDNIČKOU mezi vším, co jsem dosud zkusila. Řasy krásně oddělí, zahustí i prodlouží. Jelikož mám od přírody řasy relativně hezké (dlouhé i husté), po použití této řasenky si připadám jako mrkací panenka. Rozhodně nehodlám měnit.

  • oddělí řasy
  • zahustí řasy
  • neslepuje
  • nedrolí se
  • vydrží celý den
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 28.3.2012 16:56:31

Jedna z mých oblíbených. Rozčeše, přidá na objemu i na délce, mám po ní opravdu hezké řasy. Kombinuji jí ještě s Max Factor 2000 Calories, nejdřív nanesu tu a pak False Lash a je to dokonalý. Jsem zvyklá na výrazné řasy a kombinace těchto dvou mi moc vyhovuje. Líbí se mi na ní její design i velký kulatý umělý kartáček.

  • přidá na objemu
  • dlouho vydrží
  • nežmolkuje
  • nedrolí se
  • sytá černá
  • prodlouží
  • nevím


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 18.3.2012 23:13:41

Jedna z těch lepších řasenek. Dodává krásný objem a odděluje řasy - má opravdu megakartáček. Čím více vrstev tím větší objem :-) Pigmentace je slušná a vydrží bez rozmazávání a opadávání celý den. Mám ji radši trochu vyschlejší, ze začátku je hodně produktu na kartáčku a trochu slepuje.

  • dodá objem
  • oddělí řasy
  • velký kartáček
  • nevím


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 16.3.2012 10:09:57

moje absolutně nejoblíbenější řasenka! všeobecně mám řasenky Max Factor moc ráda a používám je od puberty. občas odběhnu k jiné značce, ale buď je výledek průměrný (Lancome Hypnose), nebo těžce podprůměrný (L'Oreal Volume Collagen, dívám se na tebe!). False Lash Effect má velký, opravdu VELKÝ gumový kartáček, který odděluje řasy téměř po jedné:) nežmolkuje, neslepuje, nedrolí se pod očima. používám od doby uvedení na trh a rozhodně nehodlám měnit. moje řasy jsou od přírody pěkné, poměrně dlouhé i husté, takže s použitím víc vrstev dosáhnu efektu mrkací panny. pochvaluje si ji ale i moje mamka, která má místo řas jen takové krátké chloupečky:)

  • neslepuje
  • prodlouží
  • zahustí
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 15.3.2012 17:07:42

Tato řasenka patří mezi mé oblíbené, čas od času se k ní vracím. Řasy hezky oddělí, trochu prodlouží a zahustí. Neslepuje, nežmolkovatí, nerozmazává se a vydrží celý den.

  • hezké přirozeně vypadající řasy
  • žádné výrazné nedostatky


věk
45-54

oči
šedé

Další recenze od 15.3.2012 13:35:20

Skvělá řasenka! Dlouho jsem jí odolávala, protože jsem na ni četla docela rozpačité recenze ve smyslu: přehnaná reklama a skutek utek, jenže pokud máte světlé a řídké řasy jako já, ten rozdíl je vážně dramatický. Podobného efektu dosáhnu i s 2000 Calorie a vlastně se nemůžu rozhodnout, která z nich je lepší :)

  • false lash effect
  • zvýraznění
  • objem
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 13.3.2012 10:46:37

Zatím moje nejoblíbenější řasenka! Nejvíce mi vyhovují umělé kartáčky a tahle ho má úplně skvělý. Řasenka krásně prodlouží a zahustí řasy, neslepuje je, celý den vydrží a nedrolí se.

  • skvělý kartáček
  • krásně prodlouží a zahustí řasy
  • neslepuje řasy
  • nedrolí se
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené