Články autora Linda Kalašová

  • STOP hubnutí podle Mačingové

    STOP hubnutí podle Mačingové

    Dieta podle Antónie Mačingové se stále těší velké oblibě, přitom se jedná o velmi rizikovou „dietu“ s obrovským jojo efektem. Co přesně je na stravování podle Mačingové špatně a jaká jsou rizika tohoto typu stravování?

  • Omlazení frakčním laserem

    Omlazení frakčním laserem

    Omlazení frakčním laserem neboli resurfacing je metoda, při které dochází k výraznému omlazení pokožky již po prvním sezení. Funguje na ochablou pleť, obnovuje struktury obličeje a velice účinný je i v oblasti dekoltu.

  • Rosacea – ovlivňuje i váš život?

    Rosacea – ovlivňuje i váš život?

    Rosaceou neboli zarudnutím obličeje trpí asi 40 milionů lidí na celém světě a vyskytuje se převážně u starších pacientů. Život s touto nemocí není snadný. Může mít na život člověka negativní dopad a negativně ovlivňuje i jeho sebevědomí.

  • Omlazení pokožky elektromagnetickou vlnou

    Omlazení pokožky elektromagnetickou vlnou

    Podle odborníků na estetickou medicínu je ošetření elektromagnetickou vlnou vhodné k vyhlazení jemných až středně hlubokých vrásek, ke zpevnění pleti a obličejových kontur. Jaké jsou hlavní výhody ošetření a především výsledky?

  • Vyřeší vaše problémy návštěva posilovny nebo psychologa?

    Vyřeší vaše problémy návštěva posilovny nebo psychologa?

    Lidé na sebe kladou stále větší nároky, usilují o dokonalý život a hledají své štěstí, což je ale mnohdy přivádí až na samotné dno. Stále častěji lidé vyhledávají odbornou pomoc a se svými problémy se svěřují do rukou psychologů, přitom k vyřešení některých problémů by stačila hodina intenzivního cvičení.

  • Výplně vlastním tukem

    Výplně vlastním tukem

    Co vše lze vyplnit vlastním tukem? Jedná se o náročný zákrok? Jak dlouho trvá rekonvalescence?

  • Zásnuby jedině s briliantem

    Zásnuby jedině s briliantem

    Říká se, že diamanty jsou věčné a možná i díky tomu touží každá budoucí nevěsta po zásnubním prstenu s briliantem. Diamant je symbolem citů, které mají vydržet navždy.

  • Nehubněte podle Bikini fitness

    Nehubněte podle Bikini fitness

    Léto se blíží a s ním i touha vypadat co nejlépe v plavkách. Vystává však otázka, jak stihnout plavkovou sezónu a nepřijít k újmě na zdraví nesmyslným hladověním nebo držením dietního režimu například podle IFBB Bikini fitness?

  • Omlazení krevní plazmou

    Omlazení krevní plazmou

    Omlazení vlastní plazmou neboli plazmalifting je převratná metoda, která pomáhá účinně regenerovat kožní buňky, díky čemuž dochází k vyhlazení pleti, vrásek a výrazných stop stárnutí. Kromě omlazení má příznivý vliv i při regeneraci jizev.

  • Proč se muži neženou do svatby

    Proč se muži neženou do svatby

    Většina mužů dělá kolem svatby cavyky, ale i když jim to trvá dlouho, vymýšlí důvody, proč ještě ne, tak nakonec se stejně ožení. A co víc! Nakonec jsou rádi, že jsou v chomoutu.