Články autora Linda Kalašová

  • Letní bronz po létě a bez opalování

    Letní bronz po létě a bez opalování

    Slunečných dní nás čeká stále méně a méně, což se projeví i na barvě naší pokožky. Chcete-li mít krásné bronzové opálení i v chladnějších měsících, nevzdávejte se a dejte novou šanci samoopalovacím kouzlům. Experimentovali jsme na vlastní kůži.

  • Intimní trápení aneb vaginální mykóza

    Intimní trápení aneb vaginální mykóza

    Nejen v letním období trápí ženy vaginální mykóza neboli kvasinková infekce. Proto jsme pro Vás připravili článek, ve kterém se dozvíte, jak se mykóza projevuje, jak se jí vyhnout či jak probíhá její léčba.

  • Zbavte se únavy, dopřejte si porci svěžesti

    Zbavte se únavy, dopřejte si porci svěžesti

    Cítíte se unaveně? Potřebujete novou dávku svěžesti a regenerace? Poradíme Vám, kterých kosmetických prostředků se máte zbavit a co si naopak dopřát, abyste se cílila jako znovuzrozená.

  • Vyřešte důležité věci na začátku vztahu

    Vyřešte důležité věci na začátku vztahu

    Hrajete na začátku nového vztahu hry nebo jednáte na rovinu, čímž můžete případně zabránit bolestivému rozchodu v budoucnosti? Expertka na partnerské vztahy Marni Battista má v tomto směru jasno. Podívejte se na její doporučení sepsaná v pěti bodech.

  • Francouzky ujíždí na dietě Le Forking

    Francouzky ujíždí na dietě Le Forking

    Ženy jsou schopné udělat pro svou štíhlou postavu ledacos. Své by o tom mohly vyprávět Pařížanky, které jsou posedlé novou dietou zvanou Le Forking. Pokud si i vy čas od času nějakou tu dietu naordinujete, čtěte směle dál. A nezapomeňte se vybavit vidličkou!

  • Tipy při používání samoopalovacích přípravků

    Tipy při používání samoopalovacích přípravků

    Patříte mezi milovnice či milovníky bronzové pokožky? Nechcete se vystavovat škodlivému slunečnímu nebo UV záření? Naučte se správně používat samoopalovací krémy a můžete se  celoročně chlubit krásným opálením bez nevzhledných skvrn.

  • Novodobý sex na dálku – Mojowijo

    Novodobý sex na dálku – Mojowijo

    Vyzkoušeli jste již někdy virtuální sex? Možná jste si s partnerem povídali přes Skype nebo žhavili telefonní linku. Možná jste zašli ještě o kousíček dál a pořídili si nejnovější erotickou hračku zvanou Mojowijo. Slyšíte o ní poprvé? V tom případě čtěte dál. Mojowijo dokáže nažhavit i ty největší puritány.