Články autora Linda Kalašová

  • Běhání je víc než jen sexy

    Běhání je víc než jen sexy

    Ženy mívají z běhu smíšené pocity. Pro spoustu z nich je to upocený sport, u kterého mají navíc problém s dýcháním. Pravdou však je, že jakmile začnete běhat, stane se z toho závislost a probudí se ve vás soutěživý duch.

  • Buď mi věrný, miláčku!

    Buď mi věrný, miláčku!

    Podle nedávného průzkumu přiznalo nevěru 40 % českých mužů. Jak to zařídit, aby byl váš muž věrný? Dejte mu důvody, které ho přimějí k tomu, aby odolal pokušení. Důvody, které nám prozradili sami muži.

  • Pořiďte si make-up na míru

    Pořiďte si make-up na míru

    Chcete, aby vám make-up vydržel co nejdéle a nenapáchala jste s ním více škody než užitku? Pořiďte si make-up, který se dokonale hodí k typu vaší pleti.

  • Letní péče o vlasy

    Letní péče o vlasy

    V létě dostávají vlasy pořádně zabrat, proto se jim musí věnovat zvláštní péče. Častým namáčením a schnutím dochází k narušení povrchu vlasového vlákna, působením chloru a soli ztrácejí vlasy lesk, jsou náchylné k poškození a lámání.

  • Jak na sluncem unavenou pokožku

    Jak na sluncem unavenou pokožku

    Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

  • Milujeme růžovou!

    Milujeme růžovou!

    Růžová není jen pro barbíny nebo malé holčičky. Správně vybraný odstín vás omladí a rozzáří, proto odhoďte předsudky a buďte pink!

  • Letní speciál o botách

    Letní speciál o botách

    Době, kdy se nosily pouze černé a hnědé lodičky, které musely za každou cenu ladit s kabelkou, již dávno odzvonilo. Současná móda nepodléhá žádným pravidlům, ženy mohou slučovat zdánlivě neslučitelné a být díky tomu nepřehlédnutelné.

  • Tip na léto: bronzující pudr

    Tip na léto: bronzující pudr

    Bronzující pudr neboli bronzer vám dodá opálený vzhled a krásně s ním vytvarujete obličej. Vyberte si na léto ten nejlepší z nejlepších. Poradíme vám s výběrem.

  • Komplikují textovky vztahy?

    Komplikují textovky vztahy?

    Textové zprávy, iMessage, chaty a další technické vychytávky nám umožňují být s partnerem neustále v kontaktu. Nezáleží na tom, kde jsme nebo co děláme, můžeme být stále spolu – alespoň online. Je to dobře nebo tímto způsobem dochází ke zbytečným nedorozuměním, konfliktům a falešným očekáváním?

  • Štíhlá na úkor zdraví

    Štíhlá na úkor zdraví

    Některé ženy jsou schopné udělat pro štíhlou postavu prakticky cokoliv – třeba sníst vatu. Ne, nemáme na mysli cukrovou vatu z pouti, ale tu kterou koupíte v drogerii. Jakých dietních hazardů se ženy dopouštějí a co to představuje pro jejich zdraví?