Články autora Linda Kalašová

  • Mějte se ráda

    Mějte se ráda

    Trápíte se svou váhou, výškou, vzhledem? Zatočte jednou provždy se svými domnělými mindráky. Využijte toho, že je na vás něco odlišného a proměňte to ve vaši přednost. Poradíme vám jak na to.

  • Přátelství mezi mužem a ženou

    Přátelství mezi mužem a ženou

    Existence přátelství mezi mužem a ženou bez jakéhokoliv sexuálního kontextu je již dlouhá léta nevyjasněnou záhadou. Dokonce ani odborníci v tom nemají jasno. Někteří z nich třeba tvrdí, že muž je samec, jehož hlavním cílem je rozdat co nejvíce genetického materiálu.

  • Milostná předehra

    Milostná předehra

    Chcete si sex se svým partnerem skutečně užít? Nepodceňujte umění milostné předehry. Pravda, ne vždy je na dlouhé milování s předehrou čas a chuť, ale občas stojí za to přestat sprintovat. Zábava, která Vás čeká, bude nezapomenutelná.

  • Laserová depilace

    Laserová depilace

    Toužíte po životě bez chloupků? Při odstraňování chloupků máte na výběr z několika možností. Zvolit můžete klasickou žiletku, epilační krémy, depilační strojky či vyzkoušet IPL lampu. Naneštěstí všechny tyto možnosti představují pouze dočasné odstranění chloupků.

  • Tajemství flakónu s nápisem Chanel N° 5

    Tajemství flakónu s nápisem Chanel N° 5

    Parfém, který je opředen mnoha tajemstvími, upíná na sebe pozornost ve velkolepých filmem a je předmětem uměleckých výstav, může být skutečně jen jeden. Odhalili jsme pro vás, co všechno v sobě ukrývá flakón s nápisem Chanel N° 5.

  • Jak na vrásky 4. díl – citlivá pleť

    Jak na vrásky 4. díl – citlivá pleť

    Věděly jste, že až 70 % žen, má některou z forem citlivé pleti? Pokud mezi ně patříte, jistě oceníte pár dobrých a ověřených rad, jak se o svou pleť starat. Informace jsme pro vás zjišťovali u vizážistek i žen s citlivou pletí.

  • Jak na vrásky 3. díl – suchá pleť

    Jak na vrásky 3. díl – suchá pleť

    Tentokrát jsme pro Vás vypátrali ty nejlepší tipy a rady na suchou pleť. Poradíme Vám, jakým přípravkům se máte raději vyhnout či jak suchou pleť dokonale vyživit. Mnohdy stačí k získání krásné pleti opravdu málo.

  • Jak na vrásky 2. díl – mastná pleť s póry

    Jak na vrásky 2. díl – mastná pleť s póry

    Spoustu žen trápí mastná pleť, což ovšem může znamenat, že je dehydrovaná. Kvůli tomu vznikají na tváři širší póry nebo cévky. Čím je to způsobeno? Podle vizážistky je odpověď vcelku jednoduchá. O svou pleť nesprávně pečujeme.

  • Chcete doma opravdového chlapa? Víme, jak na to

    Chcete doma opravdového chlapa? Víme, jak na to

    Máte pocit, že už to není s muži takové, jaké to bývalo? Máte pravdu, jenže částečně si za to můžeme samy, milé dámy. Pokud chceme, aby se muži chovali opravdu jako muži, pak se i my musíme chovat jako ženy. Pojďme do toho společně.

  • Jak na vrásky 1. díl – základní rady

    Jak na vrásky 1. díl – základní rady

    Trápí vás vrásky a nevíte, jak je co nejlépe zamaskovat? Nezoufejte. Máme pro vás několik osvědčených rad a tipů, které perfektně fungují a zároveň nezruinují vaši peněženku. Stačí si vybrat správný přípravek a naučit se ho používat.