Články autora Linda Kalašová

  • Jak vybrat barvu na vlasy

    Jak vybrat barvu na vlasy

    Experimentujete s barvami na vlasy, ale stále nemůžete přijít na to, co vám bude zaručeně slušet? Připravili jsme pro vás jednoduchou typologii, která vám usnadní nejen výběr vhodné barvy na vlasy.

  • Jak na nachlazení

    Jak na nachlazení

    Teplé letní dny jsou nenávratně pryč, listí na stromech pomalu opadává a mnohým z nás se začínají lepit na paty nejrůznější nemoci a nachlazení. Jak úspěšně odrazit útok bacilů?

  • Top vlasové oleje

    Top vlasové oleje

    Dopřejte svým vlasům i sobě neskutečný smyslný zážitek. Vyzkoušejte vlasové oleje, jež vlasy hloubkově vyživují, dodávají jim vysoký lesk, hebkost, krásně voní a jsou prostě úžasné. Připravili jsme pro vás top 5 vlasových olejů, které stojí za to.

  • Jakou máte frekvenci sexu?

    Jakou máte frekvenci sexu?

    Představte si, že sedíte s kamarádkami v baru a některá z nich se vás na rovinu zeptá, jak často máte sex. Dokázala byste beze studu a popravdě odpovědět, nebo byste si pravdu trochu přikrášlila. Jaký k tomu máte důvod?

  • Lži v ložnici povoleny

    Lži v ložnici povoleny

    Říká se, že lhát se nemá, ovšem neplatí to vždy a všude. Třeba v posteli jsou některé lži povoleny. Zajímá vás, ve kterých chvílích se vyplatí neříct vše nebo nepokrytě mlžit?

  • Výběr řasenky a postup líčení

    Výběr řasenky a postup líčení

    Řasenka je praktická, univerzální a dokáže skutečné zázraky. Jenže občas není snadné najít tu pravou a zároveň nalíčit řasy správným způsobem.

  • Kosmetické fenomény: rtěnka a lesk

    Kosmetické fenomény: rtěnka a lesk

    Na trhu se nachází nepřeberné množství rtěnek, lesků i balzámů. Pokud je pro vás složité se mezi nimi zorientovat a vybrat si to nejlepší z nejlepšího, zaručeně oceníte tipy od nezávislých odborníků na líčení.

  • Kosmetické fenomény: pudr a tvářenka

    Kosmetické fenomény: pudr a tvářenka

    Dodejte své pleti zdravou barvu vhodně zvolenou tvářenkou nebo rozjasňovačem. Pořiďte si kvalitní pudr, který můžete používat opakovaně během dne. Vyberte si z produktů, které se řadí mezi bestsellery již několik let.

  • Kosmetické fenomény: make-up a korektor

    Kosmetické fenomény: make-up a korektor

    Toužíte po dokonalém make-upu? Chcete skrýt nedostatky své pleti a marně sháníte účinný korektor? Připravili jsme pro vás přehled kosmetických fenoménů.

  • Intimní manuál

    Intimní manuál

    Během letní plavkové sezóny si dáváme obzvlášť záležet na tom, abychom měly dokonale upravený klín. Co vše máme na výběr a jaké trendy hýbou světem při péči nejen o vnějšek našeho klínu?