Články autora Linda Kalašová

  • Zdravé a lesklé vlasy

    Zdravé a lesklé vlasy

  • Třpytivé oční stíny

    Třpytivé oční stíny

    Staňte se hvězdou všech večírků! Oslňte své známé během plesové sezóny. Vyzkoušejte třpytivé modré, fialové či šedé oční stíny. Máme pro vás skvělé tipy přímo od vizážistky.

  • Účinně proti stárnutí vlasů

    Účinně proti stárnutí vlasů

    Stárnutí se nevyhýbá ani vlasům, a proto jsme oslovili odborníky, kteří nám dali několik zaručených tipů, jak zastavit čas. Vyzkoušejte některé z nich a těšte se z okamžitých výsledků.

  • Čím vyzmizíkovat své nedostatky

    Čím vyzmizíkovat své nedostatky

    Trápí vás unavené oči, povadlá pleť, mastné vlasy nebo se vám udělal před důležitou schůzkou nepříjemný opar? Vyzrajte nad svými nedostatky. Jednoduše je vyzmizíkujte.

  • Co obnáší proměna vizáže

    Co obnáší proměna vizáže

    Rozhodla jste se, že absolvujete proměnu vizáže? Drobné vylepší pomocí make-upu a stylingu může být příjemné, ale pokud se rozhodnete pro výraznou změnu, nemusíte to ustát. Proto si předem rozmyslete, kam až necháte proměnu zajít.

  • Boj s celulitidou lze vyhrát

    Boj s celulitidou lze vyhrát

    Sníte o krásných stehnech a zadečku bez pomerančové kůže? Vypátrali jsme pro vás, jakými prostředky lze proti celulitidě bojovat. Vyzkoušejte některé z nich a zbavte se nepřátelských tukových buněk.

  • Tipy pro dokonalý make-up

    Tipy pro dokonalý make-up

    Máte pocit, že ať už strávíte před zrcadlem pět minut nebo celou hodinu, je konečný výsledek pokaždé stejný? Pokud se budete držet několika základních pravidel při nanášení make-upu, můžete mít tváře jako od vizážistky.

  • Správná technika mytí vlasů

    Správná technika mytí vlasů

    Máte neposlušné vlasy, které vám poletují kolem hlavy nebo se vám neuvěřitelně rychle mastí? Používáte drahé prostředky určené na vlasy, ale není vám to nic platné? Přestaňte utrácet a naučte se správnou techniku mytí vlasů.

  • Bydlení v barvách - II. díl

    Bydlení v barvách - II. díl

    V druhém článku, který je věnovaný barvám v interiéru, se zaměříme na fialovou, modrou, zelenou a naší pozornosti neuniknout ani barvy jako jsou hnědá, šedá či černá. Nedokážete si představit černě vymalovaný byt? Přečtěte si článek a nechte se inspirovat.

  • Bydlení v barvách - I. díl

    Bydlení v barvách - I. díl

    Síla barev hraje svou roli nejen při oblékání, ale také při zařizování interiéru našeho domova. Barva má vliv na tvar a prostor, ovlivňuje naší pracovní produktivitu, zlepšuje náladu či zvyšuje chuť k jídlu. Víte, jak barevně sladit váš domov?