Články autora Linda Kalašová

  • Poslouchejte svou intuici

    Poslouchejte svou intuici

    S intuicí neboli šestým smyslem se rodíme, a podle vědců je tento smysl dokonce měřitelný. Pokud svou intuici posloucháte, pravděpodobně máte mnohem jednodušší život než ti, kteří jsou vůči intuici skeptičtí.

  • Závislost na chytrém telefonu

    Závislost na chytrém telefonu

    Jste stále na příjmu? Nevydržíte ani chvilku bez toho, abyste nezkontrolovali nové zprávy, e-mail a nepodívali se na Facebook? Otrokem svého mobilu je stále více lidí a spousta z nich si svou závislost nepřipouští.

  • Nutriční terapeut: cesta ke štíhlé postavě

    Nutriční terapeut: cesta ke štíhlé postavě

    Jako každý rok i letos jste si dala předsevzetí, že zhubnete do plavek, ale zatím stále marně bojujete s chutí k jídlu a nadbytečnými kilogramy? Přestaňte hladovět a  obraťte se na nutričního terapeuta.

  • Výrazná rtěnka: ano či ne

    Výrazná rtěnka: ano či ne

    Líbí se vám výrazné rty na top modelkách a celé řadě hollywoodských celebrit? Sama si na rudou rtěnku netroufáte, protože se k vám prostě nehodí? Možná se pletete.

  • Ženy nepotřebují orgasmus

    Ženy nepotřebují orgasmus

    Je pro ženy orgasmus zbytečný? Podle nejrůznějších článků a dokonce i některých vědeckých průzkumů žena skutečně nepotřebuje prožívat orgasmus, aby se cítila ve vztahu šťastná. Cítíte to stejně?

  • Antikoncepce: Je životu nebezpečná?

    Antikoncepce: Je životu nebezpečná?

    Rozhodla jste se řešit svůj problém s akné, nepravidelnou menstruací či bolestmi během ní nasazením hormonální antikoncepce? Informovala jste se i o možných rizicích?

  • Omládněte pomocí anti-age séra

    Omládněte pomocí anti-age séra

    Investice do kvalitního anti-age přípravku není zanedbatelná, a proto vybírejte pečlivě. Máme pro vás pár skvělých tipů, nicméně než si přípravek pořídíte, požádejte o malý vzorek.

  • Jak na husté obočí

    Jak na husté obočí

    Chcete působit přirozeně a navíc být trendy? Přestaňte si nepřiměřeně vytrhávat obočí. Úzké linky či dokonce obočí namalované tužkou působí antisexy.

  • Pomáhají vitamíny vlasům?

    Pomáhají vitamíny vlasům?

    Napadlo vás, že investujete do vitamínových doplňků a tím příznivě ovlivníte zdraví vašich vlasů? Nenechte se zmýlit. Ani sebedražší pilulka neudělá s vašimi vlasy zázraky.

  • Deprese z Facebooku

    Deprese z Facebooku

    Sledujete příspěvky svých přátel na sociální síti a začíná na vás padat splín? Nechápete, kde se ve vás najednou bere ta směs nepříjemných pocitů, ale nemůžete s tím nic dělat? Seznamte se se svým novým pocitem zvaným FOMO.