Články autora Linda Kalašová

  • Sexy křivky v jakémkoliv věku

    Sexy křivky v jakémkoliv věku

    Svůdné pozadí, sexy dekolt a ploché bříško můžete mít nejen ve dvaceti, ale i ve 30, 40 či 50. V pozdějším věku sice může být udržení pevných tvarů složitější, nikoliv však nemožné. Správná kosmetická péče a pravidelný pohyb dokáže zázraky!

  • Příběhy kosmetických značek – 1. díl: OPI

    Příběhy kosmetických značek – 1. díl: OPI

    Značka OPI je světovým lídrem v oblasti péče o nehty nabízející vysoce kvalitní produkty. Mimo jiné je značka OPI známá tím, že své řady pravidelně rozšiřuje malými novinkovými kolekcemi, na jejichž vzniku se podílí slavné osobnosti.

  • Kosmetické štětce: výhodná investice

    Kosmetické štětce: výhodná investice

    Máte doma pouze jeden štětec na pudr, oční stíny nanášíte pěnovým aplikátorem a make-up aplikujete prsty? Chyba! Jestliže toužíte po dokonalém líčení, bez kvalitních kosmetických štětců se neobejdete.

  • Jakou zvolit vlasovou masku

    Jakou zvolit vlasovou masku

    Na trhu je k dispozici velké množství vlasových masek. Pokud se mezi nimi nemůžete zorientovat, nechte si poradit od profesionálů. Vysvětlí vám, která maska je pro vás nejvhodnější. My jsme pro vás vybrali pětku nejlepších vlasových masek.

  • Make-up jako mocná zbraň

    Make-up jako mocná zbraň

    Ať už vás trápí pokleslá víčka, dvojitá brada, vrásky kolem očí nebo úzké rty, správně zvoleným make-upem své nedostatky dokonale zamaskujete. Chcete vědět jak?

  • Kosmetické přestupky

    Kosmetické přestupky

    Každá z nás touží vypadat co nejlépe, ale ne vždy se nám to daří. Občas to s krásou přeženeme a výsledkem jsou pak nikoliv obdivné, ale udivené pohledy okolí. Víte, jakého největšího kosmetického přestupku se dopouštíte právě vy?

  • Boj s unavenou pletí

    Boj s unavenou pletí

    Trápí vás syndrom unavené pleti, kvůli čemuž vypadáte nejen starší, ale zároveň máte horší náladu? Zbavte se stresu, omezte vysedávání u počítače na minimum a pořádně se vyspěte.

  • Upravené vlasy jako ze salonu

    Upravené vlasy jako ze salonu

    Znáte ten pocit, když spokojeně odcházíte z kadeřnického salonu? Jestliže se chcete cítit podobně, i když odcházíte z vlastní koupelny, převezměte know-how svého kadeřníka.

  • Co nedělat po rozchodu

    Co nedělat po rozchodu

    Rozchody bývají bolestné a na jejich překonání je důležitý čas. Bohužel pro mnohé z nás je takřka nemožné myslet v době po rozchodu racionálně. Napadá nás spousta šílených nápadů, které si budeme později určitě vyčítat.  Čeho se rozhodně vyvarovat?

  • Je bílý cukr droga?

    Je bílý cukr droga?

    Život bez cukru si dokáže představit asi málokdo z nás. Cukr zvýrazňuje chuť, proto ho výrobci přidávají takřka do všeho. Na druhou stranu je cukr spojován s řadou zdravotních potíží včetně obezity. Opravdu se máme používání bílého cukru bát?